Wat omvat de Led zakelijk garantie?

Met onze garantie bent u verzekerd van een werkend product voor een vastgestelde periode. Deze garantie is volledig inbegrepen in de prijs van het product. De garantieperiode kan oplopen tot wel 5 jaar en is per product vastgesteld. De garantietermijn is terug te vinden in de specificaties van het product. Installatie van producten is niet inbegrepen in de garantie. Led zakelijk compenseert geen kosten die gemaakt worden voor het vervangen van een lichtbron of het armatuur. Daarbij kunt u denken aan werkuren of het huren van een hoogwerker.

Bestelt u een product bij Led zakelijk dan is onze garantie automatisch bij de prijs inbegrepen. Daarnaast verzekeren we u dat de producten uit ons assortiment voldoen aan de wettelijke vereisten omtrent bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur.

Om aanspraak te doen op onze garantie dient u zich te houden aan de volgende voorschriften.

U dient het product te gebruiken zoals geadviseerd wordt op onze website, het doosje en de handleiding. De luchtvochtigheid dient onder de 80% te zijn. Er dient 10mm ruimte te zijn rondom de lamp/het armatuur. Het product mag maximaal 50.000 keer aan- en uitgeschakeld worden. Het voltage mag niet meer dan 10% afwijken van 230V.

 

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Bij het terugsturen van producten gelden de volgende richtlijnen.

Alle producten moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle producten moeten in de originele verpakking zitten. Alle producten moeten op het retourformulier worden vermeld, anders kunnen wij uw retouraanvraag niet in behandeling nemen. Alle producten moeten veilig worden geretourneerd om schade tijdens het transport te voorkomen, samen met alle productstickers en de gebruikershandleiding.


Stuur niet zomaar producten retour. Dit kan alleen wanneer u van ons een e-mail heeft ontvangen met een pakbon voor de te retourneren producten.