HIGHBAYS

Assortiment LED high bays van LEDzakelijk

LED high bay lampen (ook wel UFO lampen) worden gebruikt voor het verlichten van grote en vooral hoge ruimtes. Door de gigantische hoeveelheid lumen die de high bay lamp uitstraalt, kunnen deze eenvoudig grote ruimtes verlichten tot een hoogte van ruim 30 meter.

De LED high bays uit komen meestal voor op de volgende plaatsen: magazijnen, fabrieken, maneges, loodsen, sporthallen, schuren en garages. LEDZakelijk heeft goede merken LED High bays die een hoge kwaliteit hebben. Profiteer van onze hoge kortingen. 

Welke LED high bays zijn er?

LED high bays zijn verkrijgbaar in de diverse lichtkleuren, zoals helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Helder wit is zeer geschikt als werkverlichting en geeft goed zicht aan de medewekers. Koud wit licht is het meest felle en witte licht. Dit zorgt voor nog beter zicht in de ruimte waar de lampen geplaatst worden.

Goedkope LED high bays bij LEDzakelijk

LEDzakelijk is de groothandel en perfecte leverancier voor LED installateurs en bedrijven. Wij hebben zeer scherpe prijzen en hoge kwaliteit verlichting. Door ons grote assortiment heb je genoeg keuze in verschillende LED high bays.

 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. LED HIGH BAY UFO BELINDA 1-10V DIM 50W
  2. LED HIGH BAY UFO BELINDA 1-10V DIM 100W
  3. LED HIGH BAY UFO DIMBAAR 100W
  4. LED HIGH BAY UFO BELINDA 1-10V DIM 150W
  5. LED HIGH BAY UFO BELINDA 1-10V DIM 200W
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst