LED TL BUIZEN

Ben je installateur of een bedrijf en op zoek naar betaalbare LED TL buizen? Zoek dan niet verder. Ledzakelijk heeft zakelijke verlichting tegen scherpe prijzen.

LED TL buizen zijn een type verlichting die gebruik maken van LED-technologie om licht te produceren. Zij vormen een energie-efficiënt alternatief voor traditionele TL buizen, die minder duurzaam. LED TL buizen verbruiken minder energie dan traditionele TL buizen, en ze hebben ook een langere levensduur, waardoor ze een meer kosteneffectieve verlichtingsoplossing zijn.

Ze zijn ook duurzamer en bestand tegen trillingen en schokken, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen. De LED TL buizen zijn beschikbaar in een waaier van kleuren en kunnen voor algemene verlichting, taakverlichting, en accentverlichting worden gebruikt. Zij worden algemeen gebruikt in bureaus, scholen, de ziekenhuizen, en andere commerciële en industriële montages.

LED TL buizen voor installateurs en bedrijven

LEDzakelijk is de leverancier voor installateurs en bedrijven met een groot assortiment aan LED verlichting. Wij hebben hoge kortingen en zijn de perfecte webwinkel om je zakelijke verlichting te bestellen. Onze verlichting is van hoge kwaliteit en erg duurzaam.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. LED DEIMOS T5 GEÏNTEGREERD 60CM 9W
  2. LED DEIMOS T5 GEÏNTEGREERD 90CM 12W
  3. LED DEIMOS T5 GEÏNTEGREERD 120CM 18W
  4. LED DEIMOS T5 GEÏNTEGREERD 150CM 24W
  5. T8 150CM ELECTRONIC BALLAST LED TL-BUIS 25W
  6. T5 145CM ELECTRONIC BALLAST LED TL-BUIS 25W
  7. T5 LED TL-BUIS 145CM 25W
  8. T5 LED TL-BUIS 115CM 18W
  9. T5 115CM ELECTRONIC BALLAST LED TL-BUIS 18W
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst